tirsdag 21. april 2015

Løk pakora - en vegetarfavoritt

Denne er indisk og smaker helt fantastisk

1,5 dl kikertmel (selges på bl.a Coop Mega, sjekk blant glutenfrivarene)
1/2 ts salt
1/2 ts kajennepepper
1/4 ts bakepulver
1/4 ts gurkemeie
1 ts garam masala
0,7 dl vann
2 løk

Rapsolje til frittering


Skrell og skjær to løk i skiver og del de opp i ringer

Bland alt det tørre og bland inn vannet, rør godt!

Rør løkringene i røra til de er dekket av kikertmelblanding.

Hell olje i gryta, ca 1 cm opp, og stek dem på begge sider.

Smaker nydelig med basmatiris m/villris, salat og mangochutney (Patak sin er best!)






1 kommentar:

Maria - Min oldemors hus sa...

Nok et spennende mattips, verdt å prøve. (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...