søndag 12. mai 2013

Solabladet 10. mai 2013


En sterk historie ;)

Jeg blir forresten nettmobbet av lege og epidemiolog Preben Aavitsland på hans nettside http://epidemi.no

Hva feiler det den mannen?! Men gidder ikke bruker mer energi på den sleivkjeften..

Jeg er glad for at det finnes dyktige, seriøse leger som tar borreliose alvorlig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nettmobbet? Fordi en lege og fagperson stiller spørsmålstegn ved seriøsiteten til klinikken du har valgt å få behandling ved, føler du deg nettmobbet? Du får en behandling det ikke finnes noe som helst dokumentasjon for at virker, i tillegg til at du stoler på tester som heller ikke er dokumentert at kan påvise borreliose. At du er desperat etter en diagnose er forståelig, all den tid du har symptomer du søker en forklaring på. Du føler kanskje at behandlingen du får på Norsk Borreliose Senter virker, og det er fint for deg, men fakta er at forskning viser at behandlingen som tilbys der har null effekt. Det er like effektivt å spise sukkerpiller. Å føle deg mobbet fordi en fagperson kritiserer legen din, er helt absurd.

Elisabeth sa...

Det som ER absurd er at du som «fagperson» leter opp bloggen min og skriver en anonym kommentar.
Du virker å være litt ustabil du, Preben.. Kanskje de rette myndigheter burde vurdert om du er til å stole på, kanskje de burde vurdert din legelisens på nytt?

Jeg er ikke interessert i dine synspunkter, jeg har en god lege som jeg stoler på og som hjelper meg, i motsetning til deg som henger meg ut på nettsida di for egen vinnings skyld. En «Lege uten grenser»..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...