torsdag 19. juli 2012

Bobilen vår


Lørdag var Rune ferdig med ombyggingen av bobilen - slik at den passer for to hunder og to mennesker. Hundene våre skal være med på turene våre og de skal ha det trygt og godt i bobilen. Følgende eksempel kan være noe å tenke på: en hund på 18 kilo veier over 700 kilo hvis den er usikret og vi kræsjer i 50 km i timen..

Vi hadde gjort litt bobilresearch på forhånd og valgte merket Hymer VAN nettopp pga hundene våre, i den er det stor "garasje" (bagasjerom) bakerst i bilen under dobbeltkøya og det så vi for oss kunne gi en mulighet for å dele av slik at 2/3 ble hundenes del og 1/3 ble bagasjerom. Veldig praktisk og greit. Tenkte vi.

Og plutselig lå det en Hymer VAN på Finn, akkurat en sånn som vi ville ha.. Og plutselig fikk vi solgt båten, men måtte ta en annen båt i innbytte og prisen på Hymeren lå litt i overkant av det vi kunne kæsje ut, så jeg ringte og gav et bud på det vi kunne greie og etter at selger fikk tenkt seg litt om fikk vi tilslaget :) ohh lykkelykke. Vi hadde ikke prøvekjørt den engang.. hehe.. Men bilen er SÅ bra! Kjørt 31' Og da vi kom for å hente den og så alt utstyret som fulgte med; markise og fortelt og teppe og alt mulig annet, ja da syntes vi at vi hadde gjort et enda bedre kjøp!

Rune har laget ny vegg (lik den bak stigen), bare med dør inn til salongen for hundene slik at de kan tasse inn til oss når vi står i ro, under kjøring lukker vi igjen slik at de er trygge. Vår del (bagasjerommet) åpnes fra utsiden med egen dør og der har vi plass til stoler og bord og fortelt og teppe og vannkanne og el.kabel og støvler og matskåler og alt det man kanskje trenger på bobiltur.. Interiør og layout på vår bil er likt det på bildet til venstre

Bilen på tegningen øverst er lik vår av utseende, bortsett fra at vår er blå der denne er rød

1 kommentar:

Linda Brun sa...

For en lekker bobil og kjempelurt å lage egen hundeavdeling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...