lørdag 22. juni 2013

Hjemmelaga Oreo-iskrem - gluten- og laktosefri - NAM!

Vi skulle ha middagsgjest i dag og kjente at vi trengte litt godis :)
Ingrediensene ser du over
 Og siden eggehvitene ikke kan brukes til iskrem, så ble det marengs av dem ;)
 Hadde ingen store bokser tilgjengelig, så det ble porsjonspakker i stedet
Oppskriften:
4 eggeplommer piskes til eggedosis med
90 gram sukker

Skrap ut frøene av en vaniljestang og bland dem i
3 dl med laktosefri kremfløte
Stivpisk kremfløten og bland den sammen med eggedosisen

Knus 4 stk Schar Disco Ciok (herregud for et navn!) og bland inn i massen

Hell i 6 porsjonsskåler og sett i fryseren!
Er klar til å nytes etter bare 1 time :)))

1 kommentar:

Linda Brun sa...

mmmmmmm såg kjempesnadder ut.... takk for oppskriftå ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...