onsdag 23. mars 2016

Hekta på surdeig

Ja! Satte ny deig i går. Våkna kl 4 og lå å leste meg opp på surdeig på nyoppdagede blogger! Kan ikke få nok av dette fantastisk smakfulle bakverket og som kroppen tåler så godt

Klokka halv åtte var jeg i sokkene og ute på tur med Freia, halv ni var det første brødet i ovnen! 

Har bare bakt glutenfri loff i hybelkomfyren tidligere så jeg gikk i gang med stor skepsis, ikke hadde jeg jerngryte tilgjengelig heller. Bare ildfast glassform med lokk, men det gikk utrolig bra! Dette er tredje gangen jeg baker og dette er de peneste og beste brøda sålangt.



Trenger ikke fancy utstyr for å få gode brød, bare en frisk starter

Men jeg var en tur på ebay nettopp og kjøpte meg hevekurver ;-)


2 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

Flott bakst! Lykke til med en fin helg der inne i fjorden ! Klem ;)

Ingvild sa...

Sjå på ho då!! Hevekorger og greier! Hihi! Det gleder meg :-)