søndag 9. mai 2010

Spennende møter

Dette er bilder fra onsdag, fredag og lørdag.

Onsdag kveld: Pia, naboens 9 mnd gamle Jack Russel er innom for å hilse på. Hu er utrolig rolig og fin, ikke typisk JR i det hele tatt. Hu liker hagen vår og digger at det er noe stort og svart og nifst her, tihi..

Pia er veldig obs på at Freia er usikker og derfor er hu veldig tydelig på det hu kommuniserer, hu demper Freia ved å hive seg på rygg og blotter hele halsen og magen og viser at hu ikke er farlig i det hele tatt. Freia roer seg veldig når Pia så tydelig viser at hu er liten og snill. Bildet viser Pia på rygg og Freia med halvhøy hale som snuser og observerer
Fredag morgen: Piffi er en nydelig 15 mnd ung Golden Retriever. Hu er flatcoat i sinn (altså: nesten hyperaktiv :lol:) og en stor (bokstavelig talt) utfordring for Freia, men snill som dagen er lang. Piffi demper Freia ved å legge seg flat når hu skjønner at Freia syns det er nok.
Og så har vi gamlemor, Tinka, hu gidder hverken løpe eller leke eller noe som Freia digger, hu demper ved å snu hode, rygg eller rompe til Freia når hu ikke orker mer av henne og hvis det går FOR langt, kommer det et forsiktig KNURR. Freia respekterer det og tusler andre veien

Her viser bildet imidlertid at Tinka demper meg, og det stemmer, hu er ikke særlig vant til nifse kameralinser som peker så skremmende mot henne. Freia derimot, er i trygge omgivelser, vi går samme tur hver morgen, kamera er alltid med og hu er blitt ei skikkelig linselus ;-)

2 kommentarer:

Pauline sa...

Så kjekt med en liten innføring i hundepsykologi på søndags formiddag! :-)
Ha en riktig fin dag kjære du, klem!

Trofast sa...

Spennende språk bilder og møter - du er flink til å analysere språket til hundene!!!

Vi gleder oss veldig til å få være med på en tur!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...