torsdag 24. august 2017

Ut for å kjøpe maling

Vi trenger mer linoljemaling og hadde planer om å kjøre de 20 mila tur retur til malingsutsalget i forgår, men siden været ble så bra så valgte vi å drøye turen


I dag våkna vi imidlertid til regn, så da ble det tur til Odda for å besøke Malermester Tor Meusburger som selger Ottossons linoljemaling. Han er bl.a utdanna dekormaler og har hatt jobber i Baroniet og kirker og andre gamle bygg med gamle malingsteknikker og der bruker han Ottossons Linoljemaling. Vi har fått masse gode tips og råd fra ham.

Nå skulle vi bare ha lys maling til tak i ståva, kjøkken og gangen og litt av den turkisgrønne til veggene i gangen. Vi hadde med oss ei vinduslist med en kant med den rette turkisgrønne fargen.

Og fikk kjempegod service som vanlig.

De hadde malt en lignende turkisfarge i et hus i A... og hadde en rest stående. Vi fikk håp om at det var den rette fargen.

De leita gjennom restlageret mens vi var i Oddabyen og spiste/handla. Det viste seg da vi kom tilbake at den var mer blå enn grønn så vi valgte å bestille den rette. De kan blande linoljemaling i lyse farger, men mørkere farger må bestilles.

Vi har god tid og venter gjerne (fakta er at jeg enda har en og en halv vegg med lyseblå maling som skal skrapes :-)))) aaargghh. Stupid cow, ja, meg


Malinga vi bestilte blir levert på avtalt plass i dalen, finfint å slippe å kjøre 20 mil til for 1 liter maling ;-)

I helga skal tak i ståva, kjøkken og gangen males. Trur eg



Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...