torsdag 23. januar 2014

TannverkMandag 6. januar dro jeg kjekt avgårde til tannlegen for å klargjøre enda ei tann til krone.. Den 3dje på like mange måneder..

Tannlegen bedøvde og borret og borret og borret. Det tok aldri slutt.. Jeg KJENTE at dette kom til å bli vondt etterpå.. Det ble tatt avstøpning av restene for å kunne lage ny krone. Fikk en sinnsyk tannverk når bedøvelsen gikk ut! Det ble Ibux natt og dag i 10 dager!

Ny krone var ferdig torsdag 16. januar, men det viste seg at tannteknikerene hadde laget den for kort, den dekket ikke hele rota.. Tenk deg den isinga jeg har hatt på tanna denne uka.. Uhhhrr! Ny avstøpning ble tatt og ENDA en uke med fryktelig tannverk kom og gikk.. Jeg kom til å elske Ibux! ;)

I dag har jeg vært hos tannlegen igjen og nå ble den nye tanna godkjent av tannlegen, jeg ble behørig bedøvd og tannlegen borret og grov og limte og holdt på! Bedøvelsen gikk ut kl 12 og nå har jeg SÅÅ vondt og Ibuxpakken er snart tom, glemte å kjøpe nye, har et par jeg sparer til leggetid..

Er det vanlig med 17 dagers tannverk for ei som har vært hos tannlegen 3 ganger på like mange dager?

Tinka 3. november 2013 helt bedøvd etter tanntrekking

Men så kom jeg til å tenke på stakkars Tinka, hu var jo i så dårlig form så lenge, jeg var sikker på at 2013 skulle bli hennes siste år.

Forrige gang hu fikk tannstell hos dyrlegen påpekte han at hu hadde ei jeksel som hadde delt seg, men at det så "hvitt og fint ut". Altså ikke betent, eller rødt, eller hissig..Og ingen vits i å gjøre noe..

Tanken på tanna hennes plagde meg en del og sist vi var hos dyrlegen fikk jeg han til å trekke den og etter noen dager ble hun forvandlet til en skikkelig spreking igjen, en helt ny hund! Hu er så lykkelig og glad og i fryktelig god form!

Det viser seg at god tannhelse er viktig, både for folk og dyr!


Ja det blååser kaldt her for tiden,
men vi koser oss ute,
det er tross alt oppholdsvær!
og i dag så vi sola
Tannverk er faktisk no skikkelig dritt, men jeg er sikker på at livet mitt blir bra igjen om ca 2 dager ;)


2 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

Ja, her er mye lidelse, også for de som IKKE fortjener det!
DET gjør hverken du eller den firbeinte !!
Tannverk er fryktelig vondt, har hatt slik tannverk at halve ansiktet verket !
Er tilbake etter å ha opplevd 33,5 kalde grader i Bardufoss... men hjertevarmen er desto større når vi fikk kose med lille Leon, vårt barnebarn født 28.des. :)Klem fra Anne-Eddie :)
GOD BEDRING !

Pauline sa...

Tannverk er FRYKTELIG, og du har min dypeste medfølelse!! Håper virkelig at det ordner seg nå.. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...