Forrige uke var det komledag på jobb, den kan ikke jeg spise pga glutenet.. Men det må da gå an å lage gode glutenfrie komler??!
I dag var dagen kommet :)
Kokte salt lam og svinekjøtt noen timer..
Raspa over her er visst et essensielt verktøy for å få god komle :) Fant den i kjøkkenskuffen hos mor. Lover godt.. Rivjernet under ble brukt til å mose de kokte potetene
Glutenfri komle!
8 poteter skrelles og raspes (tøm av potetsafta som siver ut)
3 kokte poteter skrelles og moses
3 dl glutenfri grov melblanding og
1 neve glutenfrie havregryn samt
1 ts salt
blandes godt i kjøkkenmaskin
Form knyttnevestore komler med skje, bruk vann på hånd og skje
Og trekk dem i kraft fra salt lam og svinekjøtt en time
Nå sitter vi her og venter på middagsgjestene :) i komlelukta :)
19:00 - komlene smakte nydelig og var helt som vanlige komler. Og ingen fikk vondt i magene sine! Jeg oppfordrer herved alle kokker til å lage glutenfrie komler ;)
1 kommentar:
Ååå, her blei jeg sulten gitt!! Nydelig, hørtes(og såg) det ut! Fine god/ruskeværsbilder under her og!
Klem fra Anne-Eddie:) Ha en flott søndag!
Legg inn en kommentar