søndag 3. april 2016

Hevekurver

Jeg er skikkelig, ordentlig, hekta på surdeigsbaking nå og etter å ha lest om surdeig både på hobbyblogger og proffblogger i påsken, fant jeg ut at jeg trengte hevekurver.

Hevekurver? spurte nettopp en venninne, "hvorfor det, liksom", litt unødvendig kanskje, tidligere har jeg pakket dem inn i kjøkkenhåndklær for heving, men det er litt klattete og jeg vil at denne baksten skal være enkel og bli så bra som mulig og da må jeg ha hevekurver ;)

Bestilte dem 23. mars og 29. mars lå de i postkassen her hjemme

Vasket lin-innleggene og kurvene godt og i går var altså dagen kommet for å teste dem.


Dommen er: ja det ble mindre klatt, brødene ble gode (som vanlig) og jeg kommer definitivt til å bruke dem ved fremtidig bakst

4 kommentarer:

Ingvild sa...

Du lev i framtida du Elisabeth ;-) Har du kome til 3. mai no kanskje? Haha.
Jepp, hevekorger er supert, eg har gitt mine ein pause.. For har du litt vel fuktig deig
så sit det fast og er berre styr. Lurt å gni trekka godt inn med mjøl.
Jaudå, kjem automatisk med råda mine eg!

Elisabeth sa...

3 mai må være hos deg?
Her viser det 3 april..
Rart

Lever i nuet jeg

Ja, deigen er fuktig, men leste at jeg burde mele trekka litt før bruk

Takk for supergode automatiske tips, venter på tips om pizzadeig jeg nå ;P

Ingvild sa...

"Bestilte dem 23. april (på ebay fra kina) 29. april lå de i postkassen her hjemme!"

Var dette eg meinte ;-) Her er det 4. april i dag ja ;-)

Elisabeth sa...

Takk!

:)