Brukte masse gode nye rotgrønnsaker, 1/2 sellerirot, 1 stor løk, 1 stor persillerot, 1 liten kålrot, 3 neper, 4 gulrot og 10 små poteter som jeg skrelte og skar opp i munnbiter. Samt 2 kinesiske hvitløk, ja 2 hele!
Stekte løk og 2 kinesisk hvitløk (pass på, de må ikke bli svidde) til de var blanke og myke, hadde oppi rotgrønnsakene, frisk timian, 5 dl kraft/buljong og kvernet over litt pepper.
Kokte opp grønnsakene og la oppi 4 røkte svinekoteletter (fordrar ikke røkte koteletter som jo er veldig vanlig på grillen på sommerstid, men i denne suppa smaker det helt herlig!) og en boks hermetiske tomater
Lot det småkoke i 1 time og skar kjøttet i munnbiter. Smak til med salt evt.
Oppskriften er inspirert av den sveitsiske retten Rippli
Øs opp gode porsjoner og ha gjerne brød til.
Varmende røkt suppe på en tirsdag
2 kommentarer:
Mmmm, det hørtes i allefall godt ut! Og SÅG god ut! Ha en fin dag! Klem ;)
Dette var spennende. Jeg er ingen fan av koteletter generelt, og slett ikke av disse spesielt, men skjønner at det blir noe annet i denne sammesetninga. (",)
Legg inn en kommentar