Hu-hei hvor det går
Dagene flyr i vanlig tempo, nettene er lange, men korte (11-6 😅) julaften og 1. dag fikk vi nydelig klarvær og en følelse av at vi faktisk er i årstiden «vinter»
Vi måtte ut og se sola begge dager og i går rakk vi den såvidt før den forsvant bak dagens regnskyer
Julaften spiste vi langstekt ribbe og heimelaga, fermentert surkål og det smakte helt nydelig. Brukte delvis Hellstrøm og delvis Figen-metoden på ribba og den ble mør og sprø og med nydelig sky
Gaver og kos fortsatte utover kvelden og det var mye som falt i smak under treet, gitt
1. juledag hadde vi laaang, gooood julefrokost og til middag ble det ovnsbakt tørrfisk og jammen greide vi ikke å klemme i oss en haug ost og kjeks med tilbehør til kvelds og filmen Love Actually
2. juledag og kokte makaroni før frokost for å servere mor tørrfisk slik vi ofte hadde da jeg var lita jente, smør med løk, potet og makaroni
Tørrfisken falt i smak
Siden har vi hvilt og hørt på uværet og snart skal jeg lage waldorf til kveldens kalkunmiddag
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar