onsdag 1. juli 2009

Hund i varmen


Vi er så heldige å få låne Jacki litt nå i sommer, men i helga var hu ønsket hjem fordi de skulle til fjells med sauene. I bilen liker hu seg best på golvet foran passasjersetet, med nebbet liggende mellom sete og midtkonsoll, ser sinnsykt ukomfortabelt ut og litt trangt for reservematmors føtter ble det jo, men hva gjør man ikke for trivselen.

Vi har airconditioning i bilen, så akkurat bilturen var vi ikke så bekymra for i varmen, det er verre på ferjene, hvor dyr er forbudt i salongen.

Men ferjemannskap er imidlertid greie folk, så det gikk utrolig bra. Vi slapp å stå på nederste bildekk og det var heller ikke noe problem å ta dem med opp på soldekket.

Trappene var imidlertid litt bratte og siden de er åpne, veldig skumle for Freia, mens Jacki tok trappene som om hu aldri hadde gjort annet enn å reise med ferje.

Vi satt ute på soldekket i skyggen av en dekksventil og koste oss. Plutselig kom det en helt forferdelig lyd, det var luftinga for bildekket som var blitt slått på, har aldri sett Jacki redd, så jeg ble litt bekymra, en fra ferjemannskapet sa at vi bare måtte sette oss inn i gangen hvis vi ville - satte stor pris på det, men vi flyttet oss bare noen meter og etterhvert ble vi vant med lyden. Hurra for mannskapet på Tauferja :-)


Den neste overfarten tok bare 10-15 min og da satte vi opp vinduer og dører i bilen slik at de fikk frisk luft
Ved Mosvatnet ble det lang luftetur og tissepause i den friske fjellufta før vi pakket i bilen og startet på siste etappe.

1 kommentar:

Trofast sa...

Det er alltid et dilemma med hva man skal gjøre med hundene i denne varmen. Vi fikk samme problem på vei hjem fra Bergen denne helgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...