mandag 17. april 2017

Avløpsrør og historisk oppvaskI returavdelingen til ikea var det en superhjelpsom kar som tok en ekstra runde på returlageret og lette vel og lenge. Han fant et rørkit som passer til oppvaskkummen og som i tillegg var nesten komplett. Bare en skrue som manglet. For en lettelse! Så avløpsrørproblemet løste seg utrolig greit, men slike situasjoner går det altså an å havne i..

Onsdag ble oppvaskkummen installert og kranen og avløpet fungerer og det er så deilig! Det er mange måneder (6) siden vi hadde vann på kjøkken sist. Veldig greit å ha vann og avløp på kjøkkenet når vi skulle være så mange på Kleiva i påsken. Og godt at Rune fikser slikt

Forrige helg installerte han forresten oppvaskmaskinen og det er det beste som har skjedd på teknologifronten i huset på Kleiva. Det var en såpass viktig anledning at naboene fra gården oppe i lia kom for å være med på den høytidelige oppstarten, hahaha!

Nå krysser vi fingrene for at den rette benkeplata kommer i løpet av noen uker slik at vi endelig kan få på plass komfyren og koketopp og omsider bli ferdige med kjøkkenprosjektet! 

Ugh


3 kommentarer:

Maria - Min oldemors hus sa...

Hurra, så bra! (",) Og gratulerer med den første oppvasken, sånt må jo virkelig kalles merkedag. Nå venter jeg (også) bare spent på benkeplata.

Anne-Eddie sa...

Bess det va
stakk han håve fram
trang fødsel
seier eg, utan skam
ville helst ha tatt han i neven
han klukkler som bekken
tek sine fyrste steg
eg kan sjå
han er meir enn treven !

Irrgønt hår og museøyrer
tru kven han slekte på ?
Vakkert smil
med kvitveis kvite tenner
kva er det eg høyrer ?
Han syng som fuglen
mot livet og himmelen blå !

Et vårdikt til deg! Klem fra Anne

Elisabeth sa...

Så vakkert dikt, Anne!
Tusen takk!
Du burde hatt en egen diktblogg
Klem fra meg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...