søndag 29. september 2013

Loggbok

Da vi bytta ut Askeladden Beetle med en større Finnmaster 7600 i 2008 hadde vi store planer om lange turer med båt og derfor ble ideen om Loggbok født..

Loggboka ser sånn ut, litt martitimt preg på utsiden og små kort til å skrive på ble limt inn, små felt til å skrive i ble tegnet eller rubbet på plass. Akkurat passe store til å beskrive turer i korte trekk..








Det ble dessverre ikke så mange lange turer for jeg orket plutselig ikke, nå vet jeg jo hvorfor. Stygge borreliosen..

Men Loggboka flyttet etterhvert inn i bobilen, og blir flittig brukt under hver tur :) - selv om det ikke ser sånn ut av bildene her, hehe

4 kommentarer:

Pauline sa...

Så fiiin bok, Elisabeth!!
Sikkert kjempekoselig både å skrive i og lese seinere. :-)
Du er så flink til å dokumentere dagene, masse flotte bilder både av morgenturer og hytteturer, og selvfølgelig "småpikene"!! :-)
Håper du får fatt i medisiner som kan hjelpe deg videre i borreliosekampen, krysser fingre og tær for deg, kjære venn!<3

Høres kjempedeilig ut med både eplekake og plommelikør fra egen hage! Pærene kan vel kanskje hermetiseres..??.. Eller, det blir gjerne litt mye sukker..??.. Hmmm..

Ønsker deg alt godt utover høsten, håper vi treffes!!

Klem!<3

Anne-Eddie sa...

Knallfin loggbok! Båt eller bil, samma det! Ha en flott søndag!
Klem fra Anne-Eddie ;)

Jonna sa...

Så kul loggbok! Den skulle vel passe bra til både bil og båt.
Og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen. Blir rent rørt.... ;-)
Klem

Unknown sa...

Stilig loggbok!
Blir trist hver gang jeg ser hvordan du kjemper mot den norske "sykdomspolitikken". Den borreliosekampen er jammensann ikke til å spøke med. Håper du får den behandlingen du vil ha. Heier på deg og alle andre som er i din situasjon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...