Avhengig av menyliste til påske, også i år, mye fine gjester, så da må menyen være litt variert
Fredag og lørdag var vi alene, så da ble det laks/eggerøre på freddan og pølser på lørdan. Palmesøndag kom sønnen og kjæresten så da ble det elggryte,
mandag ble det hvit bacalao og
tirsdag ble det kalkum,
onsdag lagde jeg fiskegrateng,
skjærtorsdag kom svigerfar så da ble det kalkun igjen,
langfredag ble det biffgryte, masse mannfolk i huset, da blir det krav om kjøtt, gitt
Påskeaften dro vi til byen og tok med oss mor ut for å spise skrei,
søndagen spiste vi rester av kalkun og fiskegrateng og
mandag ble det nachos
2 kommentarer:
ListeFigen, bra navn! (",) Man skal overhodet ikke undervurdere verdien og nytten av gode lister, jeg bruker dem både på jobb og hjemme. Faktisk i økende grad, de både strukturerer og motiverer.
Lister er viktig!
I økende grad, ja ;-)
Har det noe med at vi blir eldre?!
Legg inn en kommentar