Nam så digg dette ble
Skrelte 5-6 kokefaste poteter og skar i 0,5 cm tykke skiver som jeg kokte opp og lot trekke i 10 min og helte av kokevannet og la dem til side
5-6 never purreløk i biter/skiver ble stekt med en ss smør og et par fedd hakket hvitløk på svak varme til purren var blitt myk. Så hadde jeg oppi 2 ss mel og spedde med 3 dl melk, litt om gangen til en fyldig saus
Så kokte jeg 400 gr klippfisk i 4 minutter og helte av kokevannet og delte stykkene i mindre biter og la dem i en ildfast form
Så hadde jeg sausen oppå og poteter oppå der igjen og til slutt en god haug med revet hvit ost
Et lett kajennedryss på toppen
200° i 20 min
Serveres med en salat og evt brød
Håper den smaker
1 kommentar:
Mmmm, lenge siden vi har hatt klippfisk nå. Fikk lyst å prøve denne.
Legg inn en kommentar