fredag 5. oktober 2018

Hasselnøttlikøren siles

Nå har hasselnøttlikøren stått 6 uker og det er på tide å sile fra massen. Likøren har blitt nydelig gyllenbrun på farge og ser veldig god ut

Silte først gjennom dørslag og så gjennom et mer finmaska dørslag og så gjennom kaffefilter


Og det må nok siles et par ganger til




Helte den over på en akevittflaske og lagde en etikett mens jeg silte


Nå skal den står 2-3 mnd før den er drikkeklar og aller helst 2-3 år for å utvikle smaken skikkelig


Rune og jeg smakte litt på den og allerede nå kan vi si at dette blir noe helt spesielt!


Og nøttene renset jeg ut av skallene sine og dem skal jeg bruke i kakebakst snart (her går ingenting til spille!)




1 kommentar:

Maria - Min oldemors hus sa...

Høres veldig godt ut, og de nøttene må da bli helt fantastiske i ei kake. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...