mandag 1. januar 2018

Nyttårsaften

Vi har hatt ulike prosjekter for oss i dag og. Får komme tilbake til hva i et annet innlegg.
Først mat!

Tredde biter fra 3 ulike typer spekepølse på spidd sammen med cherrytomater og la på grillen. Det smakte helt utrolig godt. Serverte med rømme

Så ble det torsk med pinjekjernelokk, soyasmør med purre, aspargesbønner og sellerirotmos til middag

Til dessert smelta jeg litt smør i en kjele og knuste pepperkaker i. La blandingen i bunn av en kopp, la på en skje rømme, kuttet persimmon i biter og la på toppen med litt balsamicosirup

Og enda litt seinere ble det pepperkaker med Selbu Blå og pære og persimmon

Godt nytt år!
Det er lite bruk av fyrverkeri i grenda her og i fjorden generelt. Og været var vel også med å la en demper på fyrverkeribruken

Freia er heldigvis ikke skuddredd, så vi tok en tur ut ved midnatt alle tre

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...