Og det var det. Fant oppskriften på godt.no, men måtte tilpasse den sånn at den passer min mage og ingredienser i mitt matskap..
600 gr kjøttdeig
blandes med
1 ts salt
2 ss oregano
1 klype pepper
1 ts paprika
2 fedd presset hvitløk
1,5 dl finrevet parmesan
1 egg
Form til små boller (en full ss) og la stå å trekke en halvtimes tid i kjøleskap.
Varm olje i panna og stek bollene brune.
Tomatsaus
Finhakk 1 løk og et fedd hvitløk og ha dette i en gryte med 1 ss olje. Surr på svak varme til løken er myk. Ha oppi en boks moste tomater og en halv ts sukker og MASSE frisk basilikum
Kok under lokk i 10 min
Ha bollene i en ildfast form, hell over tomatsausen og topp opp med revet ost og la stå i forvarmet ovn 200 gr i 15 min til osten begynner å bli litt gyllen
Vi spiste salat til, men pasta og godt italiensk brød ville nok smakt supert til
1 kommentar:
Spennende, og en ny vri på kjøttbollene for min del. (",)
Legg inn en kommentar