Og "tofu kan erstatte bacon"
Ja særlig
Tofu smaker hoppetau (er heldigvis litt allergisk mot soya, så jeg skal ikke spise tofu)
På mandag fikk jeg sånn sug etter pannekaker og bacon, så da lagde jeg det. Kan ikke tro at 200 gram bacon en gang i skuddåret kan gjøre noe forskjell?!
25 g smør
275 g speltmel
1/2 ts salt
7 1/2 dl melk
3 egg
2-300 g bacon i skiver
275 g speltmel
1/2 ts salt
7 1/2 dl melk
3 egg
2-300 g bacon i skiver
Jeg pisker egga i kjøkkenmaskinen til fluffy eggedosis (det er ikke nødvendig, men det blir veeeldig gode pannekaker!)
Og så blander jeg salt og mel og rører inn melk til alle klumper er borte. Smøret smeltes og has i. Til slutt vendes eggedosisen forsiktig inn
Jeg orker ikke steike pannekaker på panna, så derfor kler jeg to langpanner med bakepapir, fordeler røra i dem og legger oppå bacon i skiver.
Putter begge langpannene i ovnen samtidig og steker i ca 30 min på 180 grader varmluft.
Bytter plass på pannene etter ca 15 min, vet ikke om det er nødvendig, men jeg gjør nå det da
Det smaker himmelsk med blåbærsyltetøy til. Nam!
Men nå blir det kjøttfritt eller fisk resten av måneden!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar