Spaghetti, barndommens fredagstaco! Nam!
Jeg spiser minimalt med kjøtt for tiden pga borreliosen, men ellers også fordi jeg har blitt så voksen at jeg syns det er vondt å tenke på at vakre dyr må dø pga at jeg vil ha kjøttmat
Men spagetti er et MÅ av og til og i dag ble det en supergod gluten og laktosefri vegetar. Veldig mettende og smaksrik
1 løk
1 kinesisk hvitløk
Finsnittes og stekes blanke og myke i en halv dl rapsolje
Ha i en boks hakket tomat
Ei klype aniskrydder
2,5 dl kokte røde linser
1 terning grønnsakbuljong
Ha oppi frisk basilikum, masse!
Kokes noen minutter
Smak til med salt og pepper og litt sukker for å runde av smaken
Kok 400 gr (glutenfri) spaghetti i godt saltet vann
Basilikum må til!
Og parmesan, masse parmesan
Nam!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar