torsdag 7. desember 2017

Desemberstormer stopper ikke oss

Værmeldingen for torsdag har vært dårlig noen dager, men denne helga er siste sjanse for å komme til Kleiva før jul og vi "MÅ" inn 

Jeg handla det vi trenger for helga og smurte matpakker og pakket i bilen og da Rune kom hjem 16.20 var ekstremværet i ferd med å bygge seg opp ute i havet. Det røska godt i byhuset

Pga været var enkelte ferjeavganger allerede innstilt. Men vi kom med 17.20-ferja og da vi nærma oss Tau opplyste kapteinen om at han muligens ikke ville greie å legge til pga uværet og at vi kanskje måtte bli med tilbake til Stavanger.. Men flinke folk ombord og det gikk på tredje forsøket!

Da vi kom i land hørte vi på radioen at ferjeselskapet hadde innstilt alle ytterligere avganger inntil videre.

Det blåste godt underveis, men regnet som var meldt merka vi ikke så mye til.

Hjelmeland-Nesvik gikk også greit på tredje forsøket, som sagt, flinke folk ombord

Møtte enormt mye trafikk før avkjøringen fra Sandsfjordbrua og det kom nok av at alle ferjeavganger over E39 Mortavika-Arsvågen også var innstilt og da var RV13 eneste alternativet siden det fortsatt var mulig å komme over fjorden med ferje til Hjelmeland (og Oanes-Lauvvik sør for Tau)

Da vi kom til Kleiva var det vindstille og stjerneklart og de som har sett stjernehimmelen i Suldal glemmer aldri det synet. Det ER mye mer stjerner på himmelen her!

I natt venta vi på at stormen skulle komme, men det skjedde aldri.

Regnet kom derimot. I rikelig monn30 cm klaring mellom elv og bru og bølgene fra fjorden slår over

Huffse


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...