Um-hum!
Jeg hadde en del cherrytomater igjen etter middagen i går og squashen tar visst aldri slutt, haha, så i dag ble det lasagne med squashplater i stedet for pastaplater. Skjær squash med ostehøvel og legg skivene på et fat med litt salt mellom lagene for å få ut litt vann
Bruna litt kjøttdeig og løk og kokte tomatene ilag med kjøttdeig/løk i stekepanna i halvannen time samt et par bokser hermetisk tomat, et par laurbærblad, basilikum, timian og smakte til med litt sukker (!), salt og pepper. Åhguuhh så god kjøttsaus det blir når tomater langstekes/kokes 😘
Legges lagvis, kjøttsaus, squashplater og ost x 3 og stekes 20 min på 200° i 15-20 min
Og squash i stedet for pastaplater er jo myye enklere for kroppen å fordøye
Nydelig middag i dag også av de ca 6 kiloene med squash vi fikk av hyttenaboen
I morgen avsluttes squashfesten med en riktig koserett, følg med
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar