fredag 15. januar 2016

Sykt helsevesenEt halvt døgn gikk det etter at mor kom hjem til hun falt på nytt. Og ingen hjelp å få av hjemmetjenesten. Vi må selv sørge for at hu kommer seg på legevakten. I kveld orket hu ikke. Men i morgen ringer jeg til ambulanse og får dem til å hente henne.

Det er helt ubegripelig at de skreiv henne ut, hu kunne knapt gå.. Og nå er vi tilbake der vi var for 7 uker siden.. Fy f... for et uansvarlig helsevesen vi har.

Bildene er fra etterjobbturen i dag, avstressende, kaldt og fint

2 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

Tenk der har vi vært også.. med en syk og dement mor ! Det er familiens ansvar sies det..men du kan ikke ta over og bo der ! En sønn her inne, var så fortvilet, at han leverte fra seg sin syke mor og gikk ! Håper dere har fått hjelp og har en avstressende helg i godværet ! Klem :)

Elisabeth sa...

Mor er ikke dement, heldigvis, eller dessverre, jeg vet ikke hva som er best.. Vi hadde hell med legen på legevakta, makan til effektiv og direkte fyr har vi sjelden møtt! Det gikk i vår favør da.. Kanskje derfor.. Han sjekket korttidsopphold da han skjønte at hjemsendelse var uaktuelt og da det viste seg umulig garanterte han sykehusopphold. Trygt og godt for oss alle :)
Vi stresser ned nå - senker skuldrene og sender en god tanke til legevaktlegen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...