onsdag 26. april 2017

Spaghettivegetar med et hint av anis

Spaghetti, barndommens fredagstaco! Nam!

Jeg spiser minimalt med kjøtt for tiden pga borreliosen, men ellers også fordi jeg har blitt så voksen at jeg syns det er vondt å tenke på at vakre dyr må dø pga at jeg vil ha kjøttmat 

Men spagetti er et MÅ av og til og i dag ble det en supergod gluten og laktosefri vegetar. Veldig mettende og smaksrik

1 løk

1 kinesisk hvitløk

Finsnittes og stekes blanke og myke i en halv dl rapsolje

Ha i en boks hakket tomat

Ei klype aniskrydder

2,5 dl kokte røde linser

1 terning grønnsakbuljong

Ha oppi frisk basilikum, masse!

Kokes noen minutter

Smak til med salt og pepper og litt sukker for å runde av smaken

Kok 400 gr (glutenfri) spaghetti i godt saltet vann

Basilikum må til! 


Og parmesan, masse parmesan

Nam!

Ingen kommentarer: