Må bare begynne med å si NAM!
Vi har brukt peanøttsaus til wok i snart 30 år og det er knallgodt
Dette var også svært smakfullt, en litt annen peanøttsaus enn den vi bruker til wok
600-700 gr kyllingfilet i tynne strimler marineres i
1 dl soyasaus
2 ss honning
1 ss sambal oelek
1 ss sesamolje
1 ss revet frisk ingefær
1 fedd revet hvitløk
2 ss hakket frisk koriander
Peanøttsaus
1/2 glass grovt peanøttsmør
1/2 glass vann
Marinaderester
Mangosalat
Mango i tynne skiver
Vårløk i ringer
Revet ingefær
Hakket koriander
Limesaft
Tre kyllingen på spyd og grill dem i ovn eller på grill
Kok peanøttsmør/vann/marinaderester til saus
Legg saus på kyllingspydene før servering
Server med mangosalat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar