onsdag 9. mai 2018

Kyllingspyd med peanøttsaus og mangosalat

Må bare begynne med å si NAM!

Vi har brukt peanøttsaus til wok i snart 30 år og det er knallgodt


Dette var også svært smakfullt, en litt annen peanøttsaus enn den vi bruker til wok


600-700 gr kyllingfilet i tynne strimler marineres i

1 dl soyasaus

2 ss honning

1 ss sambal oelek

1 ss sesamolje

1 ss revet frisk ingefær

1 fedd revet hvitløk

2 ss hakket frisk koriander

Peanøttsaus

1/2 glass grovt peanøttsmør

1/2 glass vann

Marinaderester

Mangosalat

Mango i tynne skiver

Vårløk i ringer

Revet ingefær

Hakket koriander

Limesaft

Tre kyllingen på spyd og grill dem i ovn eller på grill

Kok peanøttsmør/vann/marinaderester til saus

Legg saus på kyllingspydene før servering

Server med mangosalat

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...