6-7 ss rapsolje has i en kasserolle og varmes opp
Rør inn 1 ss gurkemeie
2 ts karri
1 ts kardemomme
1 ss fersk revet ingefær
2 ts sambal oelek (chilipasta)
Og la krydderne frese noen sekunder i oljen
En liten løk grovhakkes
En halv sellerirot skrelles og deles små terninger
En boks avrente kikerter
Litt salt og pepper
Has i gryta og stekes med krydderne under lokk ca 5-6 min
En halv kinesisk hvitløk presses og has i
En grønn paprika i små biter has i
Masse hakket fersk persille has i
Serveres med kokt basmatiris med villris og (glutenfrie) pitabrød med hvitløkssmør samt mangochutney
Ble veldig godt og veldig mettende
4 kommentarer:
Dette må jeg prøve, digger sellerirot. :)
Sellerirot er kjempegodt både krydret og naturell
Denne var HOT! :) Men god middag. :)
Hot er godt! Bra det smakte deg og :-)
Legg inn en kommentar