Plutselig skal man lage seg et ostesmørbrød eller en tomatsaus og da er det greit å ha noe på lur og holdbarheten er ikke ubegrenset på disse matvarene i kjøleskap
Så - når du ikke får brukt opp alt, frys resten i isbitformer, da er det greit å ta ut passende mengde til senere bruk.
Jeg brekker dem ut når de er frosset og oppbevarer dem i beholdere merket "pizzasaus" eller "tomatpuré" i fryseboksen og slik sett er alltid isbitforma "ledig" og klar til å fryse ned andre smårester
2 kommentarer:
God pizza sant?? Mellomste jenta her laga pizza sist veke og kommenterte at deigen var så utruleg deilig. Og det er den! Har forhåpentlegvis frelst ei jente til surdeigsbakst i framtida!
Fantastisk god pizza med surdeig
Blir fort surdeigsfrelst, ja og i baking også, når starteren først kommer i form
Takk for all god inspirasjon
Legg inn en kommentar