mandag 31. juli 2017

Middager uke 30

Enda et hjelpemiddel for å huske bedre; en liste over ukens middager og kanskje noen oppskrifter fra eget hode, hvis jeg husker det ;-)

Søndag - blomkålcurry****

Lørdag - steinbakt pizza******

Fredag - vegetarnachos******


Bringebærbrownie******

Torsdag - pastasalat med spicy og sprøstekte kikerter****
Sprøstekte kikerter******:
Forvarm steikeovnen til 150°
En boks hermetiske kikerter skylles godt og la renne av seg
Blandes med 2 ss rapsolje
Smakes til med salt og (gjerne røkt) paprikakrydder og kayennepepper
Has i ildfast form
La stå 1 time med varmluft
Kjøles ned mens man lager salaten

Onsdag - couscoussalat******

Tirsdag - aspargessuppe med cherrytomater og sprøstekt spekeskinke******

Mandag - laks med ertepuré*****

Oppsummering: Bare én fiskemiddag, én vegansk middag og hele 3 middager med kjøtt (choritzo på pizza, kylling i couscoussalat og spekeskinke i suppa)

Mål for uke 31 - mer fisk, mindre kjøtt

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...