torsdag 7. mai 2015

Torsk med eplesjysaus

Jeg elsker torsk og dette er en av torskeoppskriftene jeg aldri blir lei.


Eplesjysaus
1 flaske eplemost 0,33 kokes opp og reduseres til 1/3
1 syrlig eple skrelles (fjern kjernehus og kjerner) og kuttes i små terninger. (Rune elsker dingser og kjøpte
200 gram meierismør i terninger røres inn litt om gangen (jeg bruker ghee, klarnet smør (pga laktoseintoleranse) går veldig fint det!)
Smak til med litt sitronsaft (fersk evt på flaske)

Chilitomater
1 pk småtomater
4 ss god olivenolje
1 chili finhakkes
1 fedd hvitløk finhakkes

Alt has i ildfast form og settes i forvarmet ovn på 200 grader, mens du steker torsken.

Basmatiris med villris smaker godt til


Og for bildet sin del hadde det vært fint med noen friske urter over.. Men smaken er det ikke noe å utsette på

Nam! 

2 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

Vårmeny….

Naturen byr på eventyr-
Når regn blir sol ved eng og myr !
Disen stige lys og lett-
Eg kan ikkje sjå meg mett-
Naturens- eigen garnityr !

Det grønkast nå på tre og eng-
Fuglen lage reir til seng-
Og metter svoltne små !
Himmelsk lukt frå pors på myr-
Ein vår meny –naturen byr-
Nytas naturell- utan sukker på !
Her er min meny i dag! Klem ;)

Maria - Min oldemors hus sa...

Nok et godt middagstip. Har smakt eplesaus til kylling tidligere, likte det veldig godt. (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...