fredag 3. november 2017
Fredagstacoiskål
Aichas mat la ut en oppskrift på en slags taco for noen dager siden og den prøvde vi i dag
Et veldig sunt, mettende og smakfullt tacoalternativ
Hun brukte aubergine, men det hadde ikke nærbutikken, så jeg gikk for squash (norsk og kortreist) i stedet
Hakket en løk som fikk surre i litt olje til den var blank og myk
I mellomtiden delte jeg squashen i fire på langs og skar ut kjernen. Så kuttet jeg den i terninger og hadde den oppi pannen med løken og 3 hakkede hvitløksfedd
Så hadde jeg oppi
3 ts spisskummen
1 ts røykt paprikapulver
1/4 ts kajennepepper
1/2 ss salt
1/2 ts sukker
1 boks kokte kikerter
1 boks hakket tomat
Og så rørte jeg inn saften fra en halv lime
Serverte i en skål sammen med rødkål, rømme, revet ost og avocado i skiver og et godt dryss frisk koriander
Nam så deilig fredagstacoiskål!
Skal du lage til flere enn to personer, bruk to squash og to bokser kikerter
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar